Sportmassage Barendrecht

Sportmassage Barendrecht, tijdens een sportmassage kom jij als sporter geheel tot rust. Het los maken van de musculatuur zorgt voor een betere doorbloeding en het afvoeren van afvalstoffen, wat jouw herstel gunstig beïnvloed. De vermoeidheid en spierpijn zal in mindere mate opspelen. Voor een sportprestatie of tijdens een reeks van zware belastingen, zorgt een massage ervoor dat de conditie van de musculatuur optimaal blijft. De extra stofwisseling en transport van zuurstof/voedingsstoffen die gestimuleerd wordt, zorgen ervoor dat de musculatuur bestand is tegen grotere belastingen. 

Op het moment dat jouw klacht meer naar een blessure raden wij aan om een afspraak te maken bij Fysio Barendrecht,voor het optimale behandelplan. 

Over Sportmassage Barendrecht

Bij een sportmassage in Barendrecht is het doel om na de behandeling je weer fit en vitaal te voelen. Het komt voor dat je na het sporten last krijgt van spierpijn, ophoping van afvalstoffen of van vermoeidheid. Dit gebeurt als het lichaam niet goed hersteld of overbelast raakt door een verkeerde houding.

Tijdens de behandelingen wordt de lichamelijke klacht behandeld en wordt je bewust gemaakt en begeleid naar de oorzaak van de klacht. De oorzaak kan lichamelijk zijn, maar kan ook te maken hebben met bepaalde omstandigheden. Massagetherapie bestaat uit verschillende behandelmethoden. De behandelingen zijn effectief en divers aan ontspannende methodes en zorgen dat de klachten afnemen. Maak gemakkelijk (online) een afspraak.

Fysiotherapeutische massage Barendrecht

PERSOONLIJK

KWALITEIT

BEREIKBAARHEID

Waarom kiezen voor een sportmassage in Barendrecht?

Enkele dagen na of voor een grote inspanning op het gebied van sporten kan je kiezen voor een sportmassage in Barendrecht. Onze sportmassage worden ingezet ter preventie van sport gerelateerde blessures of voor een sneller herstel bij een sportblessure.

Hoe werkt de sportmassage in Barendrecht?

Stevig masseren staat bij een sportmassage in Barendrecht voorop. Knopen worden weggemasseerd en het bindweefsel wordt losgemaakt. Om tot dit doel te komen dient onze masseur/masseuse diep in de spier te masseren. Voor de sportmassage vind er een intake plaats om jouw lichaam zo goed mogelijk te behandelen!

Meer informatie over de sportmassage?

Wilt u wat meer informatie? Vul dan onderstaand formulier in en wij bellen uw op een gelegen moment terug!

  Openingstijden

  Achterom 1A in Barendrecht
  Maandag - Vrijdag: 10:00 - 17:00
  Weekend en avonden: op afspraak

  Contact

  Telefoon:0621516764
  Email: info@go-hoen.nl