Stoelmassage Barendrecht

Voor een stoelmassage in Barendrecht bent u bij ons aan het juiste adres. Bij deze rug-, nek- en schoudermassage, de naam zegt het al, wordt de nadruk gelegd op de drie zones. Met deze massage geniet je van een ontspannende massage waarbij de volle aandacht hier naar toe gaat.

BEREIKBAARHEID

KWALITEIT

PERSOONLIJK

Over de Stoelmassage in Barendrecht:

Stoelmassage Barendrecht, op een comfortabele massagestoel geniet u 30 minuten van een ontspannende en activerende drukpuntmassage ter preventie van werk gerelateerde klachten. Met speciale technieken worden de pijnlijke en stijve spieren los gemasseerd, zodat specifieke klachten snel worden verlicht.

Spanning ontstaat al snel tussen de schouderbladen en in het nekgebied. Daarnaast kunnen werkstress en een hoog werktempo leiden tot spanningen en verkrampingen. Wanneer je niets doet tegen deze spanningen, ontstaat er aanhoudende pijnklachten. Ook helpt de rug-, nek- en schoudermassage mee aan een ontspannen gevoel, ook wanneer u geen last hebt van klachten. Voor de rug-, nek- en schoudermassage kunt u terecht bij onze massagepraktijk. Mocht u last hebben van een blessure kunt u gemakkelijk uitwijken naar Fysio Barendrecht (samenwerkingsverband)

stoelmassage Barendrecht

Meer informatie over stoelmassage Barendrecht

Massage Barendrecht is onderdeel van Go-Hoen. Met gespecialiseerde masseurs kunnen wij jouw helpen met pijnen en uw klachten te verminderen. Met een intake kunnen wij jouw helpen met het probleem en om dit op te lossen. Wilt u wat meer informatie? Vul dan onderstaand formulier in en wij bellen uw op een gelegen moment terug!

  Openingstijden

  Achterom 1A in Barendrecht
  Maandag - Vrijdag: 10:00 - 17:00
  Weekend en avonden: op afspraak

  Contact

  Telefoon:0621516764
  Email: info@go-hoen.nl